Meteen naar de inhoud

Savooiekool met rookworst

Savooiekool met rookworst, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Franse keuken, Sote

Ingrediënten portie 4

Boter 50 g

Olijfolie 100 ml

Komijn 1 theelepel

Savooiekool 1 stuk

Knoflook 2 tenen

Gerookte varkensworstjes 400 g

Brandy 50ml

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Bak de komijnzaadjes een minuut in een mengsel van boter en olijfolie en voeg dan de fijngesneden kool, de grof gehakte knoflook en de fijngesneden worst toe.

2 Laat een paar minuten sudderen, giet er dan de brandewijn, zout en peper bij en laat nog eens vijf tot tien minuten sudderen.

3 Serveer met wit brood en koude witte wijn.

Recepttip U kunt de smaak van de kool kruiden door een snufje suiker aan de pan toe te voegen. Maar niet voordat de kool en andere ingrediënten hun sappen beginnen af te geven.

READ
Gehakt in broodkruimels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com