Meteen naar de inhoud
Savoyardi koekjes, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Gebak en desserts, Koekjes, Koekje

Ingrediënten portie 1

Suiker 100 g

Kippenei 3 stuks

Tarwebloem 90 g

Zout naar smaak

Boter 20 g

Suikerpoeder 30 g

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Klop in een kom de eiwitten tot stijf schuim.

2 Klop de dooiers en 75 gram suiker tot schuim.

3 Voeg geleidelijk 75 gram gezeefde bloem toe, goed mengen en zout. Voeg de opgeklopte eiwitten voorzichtig toe aan het eidooiermengsel en roer.

4 Verwarm de oven voor op 150 graden. Olie de bakplaat in en bestuif hem met bloem. Vul een deegsnijder met beslag (de opening is ongeveer 14 mm doorsnede). Spuit 10 cm lange stokjes op de bakplaat.

5 Meng de poedersuiker met de resterende suiker. Strooi de helft van het mengsel over de koekjes.

READ
Snelle taart met kaas en brynza

6 Wacht 10 minuten tot de suiker is opgelost en strooi de rest van het suikermengsel over de koekjes. Wacht 2 minuten en zet dan in de oven. Bak de koekjes tot ze goudbruin zijn.

Recepttip Voor de savoiardi is het heel belangrijk dat het deeg dik en luchtig is. In plaats van een deegsnijder kun je ook een schone plastic zak gebruiken. Vul het met het deeg en snijd een hoek af op de juiste maat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com