Meteen naar de inhoud
Sbiten, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Dranken, Russische keuken, Sbiten

Ingrediënten portie 6

Kruidencollectie 250 g

Mint 1 bundel

Kalk 1 stuk

Citroen 1 stuk

Honing 400g

Kaneel naar smaak

Water 2.5 l

Kookvoorschriften 10 minuten + 8 uur

1 Breng het water aan de kook. Los de honing erin op en giet dit mengsel over het kruidenmengsel. Laat minstens een nacht trekken om een donkerder gekleurde infusie te verkrijgen. Zeef het. Opwarmen voor het opdienen.

2 Doe de munt in de ketel, samen met de in vieren gesneden limoen en een schijfje citroen. Overgiet met de munt, bestrooi met kaneel en dien op.

READ
Lobio met walnoten en chili

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com