Meteen naar de inhoud

Siciliaanse soufflé

Siciliaanse soufflé, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Gebak en desserts, Souffle

Ingrediënten portie 6

Tarwebloem 30 g

Melk 240ml

Boter 10 g

Suiker 80 g

Kippenei 8 stuks

Sinaasappels 220 g

Suikerpoeder 20 g

Kookvoorschriften 45 minuten

1 Plet de eierdooiers met de suiker, voeg de bloem, de geraspte sinaasappelschil en de boter toe, giet de melk erbij en laat onder voortdurend roeren sudderen tot het mengsel is ingedikt. Laat het mengsel vervolgens afkoelen en roer af en toe om korstvorming te voorkomen.

2 Klop de eiwitten stijf, voeg de suiker toe, roer de dunne sinaasappelschijfjes erdoor. Voeg vervolgens het ei- en melkmengsel toe en roer voorzichtig.

3 Vet een ingevette bakvorm in, bestuif hem met bloem en doe het mengsel in de bakvorm. Bak 12 tot 15 minuten in de oven.

4 Serveer de soufflé direct na het bakken in dezelfde schaal, bestrooid met poedersuiker. U kunt de soufflé apart serveren met koude melk of room.

READ
Schotse pannenkoeken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com