Meteen naar de inhoud

Snel brood met vijgen en hazelnoten

Snel brood met vijgen en hazelnoten, Voorschriften, Elke categorie, Elk menu, Gebak en desserts, Kindermenu, Brood

Ingrediënten portie 4

Hazelnoot 60 g

Sinaasappelsap ¾ kopje

Vijgen 190 g

Suiker ½ kopje

Sinaasappelschil 1 eetlepel

Plantaardige olie 2 eetlepels

Kippenei 1 stuk

Tarwebloem 1,5 kopjes

Eiwit 1 stuk

Zout ¼ theelepel

Soda 1.5 theelepels

Kookvoorschriften 1 uur en 30 minuten

1 Verwarm de oven voor op 180 graden.

2 Leg de noten op een bakplaat en zet ze 15 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn. Leg ze op een handdoek en schud om de velletjes eraf te halen. Hak de noten fijn.

3 Breng het sinaasappelsap aan de kook. Hak de vijgen fijn en doe ze in een kom. Giet het hete sap erover en laat het 15 minuten staan.

4 Meng in een kom de suiker, plantaardige olie, ei, eiwit en vijgensap door elkaar.

5 Zeef in een grote kom de bloem, voeg de baksoda en het zout toe. Roer en maak een gat in het midden. Giet het vijgenmengsel erin en kneed het deeg.

READ
Truffel zelfgemaakte cake

6 Leg het deeg in de ingevette vorm in de vorm van een brood, druk het plat en bestrooi het met de noten. Bak 45 minuten tot ze gaar zijn. Laat 10 minuten afkoelen in de vorm en breng dan over op een bord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com