Meteen naar de inhoud
Snelle cake zonder bakken, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Europese keuken, Gebak en desserts, Taarten, Desserts zonder bakken

Ingrediënten portie 12

Tarwebloem 3,5 kopjes

Gecondenseerde melk 1 blikje

Wasmiddel soda 1 theelepel

Kippenei 3 stuks

Melk 750 ml

Boter 200 g

Suiker 1.5 kopjes

Vanilline 1 stuk

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Maak het cakebeslag door alle ingrediënten te mengen (bloem – 3 kopjes, gecondenseerde melk, 1 ei, baksoda).

2 Verdeel het deeg in 8 stukken. Rol een stuk uit dat groter is in diameter dan de pan en leg het op de hete bakplaat. Draai na een minuut om (de korstjes zullen zeer snel bakken). Snijd het deeg af (je kunt de restjes gebruiken om later op de taart te strooien).

3 Meng voor de room alle ingrediënten behalve de boter en zet ze op het vuur tot ze indikken, onder krachtig roeren.

4 Voeg aan het eind de boter toe aan de hete room.

5 Bestrijk de taarten met warme room, bestrooi de bovenkant en de zijkanten met gehakte kruimels.

READ
Erwtensoep op varkensribben

6 Laat de cake een paar uur weken.

Recepttip Deze taart is ideaal voor wie geen oven heeft of er geen wil gebruiken. Deze traktatie kan het beste ’s avonds worden gemaakt, zodat de cake ’s nachts goed kan weken. Het kostte me slechts 40 minuten om dit gerecht te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com