Meteen naar de inhoud

Spaghetti carbonara met parmezaan

Spaghetti carbonara met parmezaan, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Pasta en pizza, Pasta carbonara, Spaghetti

Ingrediënten portie 4

Zout naar smaak

Parmezaanse kaas 80g

Kruiden naar smaak

Boter 80g

Kippenei 4 stuks

Spek 150g

Olijfolie 120 ml

Spaghetti 350g

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Doe de pasta in een grote pan met gezouten water, breng aan de kook en kook zonder deksel. Als het water weer kookt, zet u het vuur lager zodat het water blijft koken en laat u het nog 10-12 minuten sudderen.

2 Verhit de olijfolie in een pan en bak het in 1 cm brede repen gesneden spek. Bak al roerend 5 minuten. Haal het spek uit de koekenpan en droog het overtollige vet af op een papieren handdoek.

3 Giet het water van de pasta af en dek deze af met een handdoek om hem koel te houden.

4 Verhit de boter in een grote koekenpan, haal van het vuur, voeg het spek en de losgeklopte eieren toe en doe meteen de spaghetti, de aromatische kruiden en de geraspte Parmezaanse kaas in de pan.

5 Goed mengen, overbrengen in een verwarmde schaal en meteen opdienen.

READ
Chocoladecake zonder eieren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com