Meteen naar de inhoud

Spaghetti in roomsaus met dor-blauwe kaas en knoflook

Spaghetti in roomsaus met dor-blauwe kaas en knoflook, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Pasta en pizza, Spaghetti

Ingrediënten portie 2

Spaghetti 250 g

Knoflook 4 tenen

Crème 20% 200ml

Eigeel 4 stuks

Dorblu kaas 30g

Plantaardige olie 1 theelepel

Geraspte parmezaanse kaas 30 g

Zout naar smaak

Basilicum 1.5 eetlepels

Kookvoorschriften 25 minuten

1 Doe het water van de spaghetti erin, voeg de basilicum toe, zout en een beetje zonnebloemolie om te voorkomen dat de spaghetti aan elkaar plakt.

2 Verhit een koekenpan met een theelepel plantaardige olie en fruit de voorgeperste knoflook op een laag vuur zonder bruin te worden.

3 Klop de eierdooiers los met de room, voeg de helft van de genomen Parmezaanse kaas en de gepofte knoflook toe, meng alles goed.

4 Rasp het dor-blauw op een grove rasp, of verkruimel het gewoon.

5 Doe de spaghetti op een vergiet, schik op borden, druppel de roomsaus erover en strooi het dor-blauw en de resterende Parmezaan erover.

Advies voor het recept Bon appetit!

READ
Snel luchtkoekje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com