Meteen naar de inhoud

Spaghetti met romige champignon dor-blauwe saus

Spaghetti met romige champignon dor-blauwe saus, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Elk menu, Vegetarisch eten, Pasta en pizza, Spaghetti

Ingrediënten portie 4

Spaghetti 400 g

Verse champignons 200 g

Dorblu kaas 70 g

Zure room 20% 100 g

Basilicumblaadjes 1 bosje

Zout 20 g

Vers gemalen zwarte peper snufje

Olijfolie 2 eetlepels

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Was de champignons, snijd ze in fijne staafjes en bak ze op een matig vuur in olijfolie gedurende 5 minuten, al roerend.

2 Zet het vuur lager, voeg de zure room, een snufje zout en versgemalen zwarte peper toe en laat 10 minuten stoven.

3 Snijd de kaas in kleine blokjes of rasp en voeg toe aan de champignons. Verwarm al roerend tot de kaas volledig gesmolten is.

4 Voeg de fijngehakte basilicum toe, roer, dek af en haal van het vuur.

5 Voeg zout (5 gram per liter) toe aan het kokende water (1 liter per 100 gram spaghetti), doe de spaghetti erin en kook 2 minuten korter dan de op de verpakking aangegeven tijd. Spoel de spaghetti af in een vergiet om al het water te verwijderen, doe hem terug in de pan, voeg de olijfolie toe en roer.

READ
Pasta (pizzadeeg)

6 Leg de spaghetti op een bord, druppel de champignonsaus er royaal overheen en garneer met de basilicumblaadjes.

Recept tip Aangezien sancties, en edele schimmelkaas niet altijd gemakkelijk te vinden zijn tegen een redelijke prijs, kan het vervangen worden door een milde of halfharde variant naar wens. Als u geen fan bent van aldente, moet u de spaghetti koken gedurende de tijd die op de verpakking staat. Smakelijk eten, vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com