Meteen naar de inhoud

Spanakopita (Feta en spinazietaart)

Spanakopita (Feta en spinazietaart), Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Taarten, Griekse keuken

Ingrediënten portie 10

Extra olijfolie van eerste persing 4 ml

Uien 2 stuks

Bevroren spinazie 500 g

Filodeeg 500 g

Feta 500 g

Kwartelei 3 stuks

Tarwebloem 2 eetlepels

Dille 3 eetlepels

Kookvoorschriften 1 uur en 15 minuten

1 Verhit de olijfolie in een grote pan. Fruit de fijngesneden ui tot hij zacht is.

2 Knijp het vocht uit de lijn, voeg de spinazie, dille en bloem toe aan de uien. Stoof tot het vocht verdampt is, zet dan het vuur uit, voeg de licht geklopte eieren toe (zet een beetje ei opzij om de cake te bestrijken).

3 Voeg de feta (gehakt), zout en peper naar smaak toe.

4 Rol het deeg uit (heel dun, of rek het met de hand uit), ongeveer 20 cm bij 1 m.

5 Plaats de vulling en rol op.

READ
Chocolade marshmallow met bananen in de multicooker

6 Leg de rol op de bakplaat met het papier zoals op de foto. Bestrijk met ei. Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 40-50 minuten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com