Meteen naar de inhoud
Spinazie met aardappelen, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Elk menu, Keuken van de auteur, Veganistisch eten

Ingrediënten portie 6

Spinazie 1.5 kg

Olijfolie 4 eetlepels

Knoflook 2 tenen

Uien 1 kop

Saffraan ¼ theelepel

Wit brood 50 g

Aardappelen 5 stuks

Tomaten 1 stuk

Zout naar smaak

Kookvoorschriften 1 uur

1 Stoof de spinazie in zijn eigen sap. Voeg het zout toe.

2 Verhit een beetje olie in een koekenpan. Snijd de korsten van het brood en laat het bakken. Bak het brood, door het om te draaien, een paar minuten tot het aan beide kanten goudkleurig is. Haal uit de pan en zet opzij.

3 Snijd de ui fijn en snijd de aardappelen in kleine stukjes. Verhit de olie in een dikwandige pan. Voeg de knoflook toe en bak deze enkele minuten tot hij bruin is. Verwijder de knoflook en bewaar deze. Voeg de ui en de plakjes tomaat toe aan dezelfde pan en kook al roerend op laag vuur gedurende 5 minuten tot de ui zacht en doorschijnend is. Voeg de spinazie toe en giet er net genoeg water bij om het te bedekken.

4 Doe de saffraan, knoflook en geroosterd brood in een vijzel en maal fijn. Combineer dit mengsel met het vocht waarin de spinazie is gekookt en doe het in de pan. Doe de aardappelen in dezelfde pan, zout, dek af en kook op matig vuur gedurende 30 minuten tot de aardappelen zacht zijn. Serveer in dezelfde schaal – serveer met diepe borden en lepels.

READ
Komkommer- en avocadosoep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com