Meteen naar de inhoud

Spinaziesalade met amandelen en tomaten

Spinaziesalade met amandelen en tomaten, Voorschriften, Elke categorie, Elk menu, Salades, Veganistisch eten

Ingrediënten portie 4

Spinazie 1 bundel

Cherrytomaten 200 g

Amandelen 50 g

Verse champignons 200 g

Olijfolie 2 eetlepels

Zeezout naar smaak

Vers gemalen zwarte peper naar smaak

Balsamico azijn 1 theelepel

Kookvoorschriften 15 minuten

1 Spoel de spinazieblaadjes af en scheur ze met je handen in stukjes. Spoel de kerstomaatjes af en snijd ze doormidden. Spoel de champignons, pel eventueel het bovenste velletje eraf en snijd ze in partjes.

2 Rooster de amandelen bruin en maal ze in de blender samen met de balsamicoazijn, olijfolie, zeezout en peper.

3 Dresseer de salade met deze dressing.

Recepttip De cherrytomaten kunnen worden vervangen door zongedroogde tomaten.

READ
Kokosnoot repen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com