Meteen naar de inhoud

Steaks in wijnsaus

Steaks in wijnsaus, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Europese keuken, Steaks

Ingrediënten portie 6

Runderbiefstuk 800 g

Grof zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Rode droge wijn 1 glas

Boter 50 g

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Verhit een grote gietijzeren koekenpan of grill op hoog vuur. Kruid de steaks met zout en peper.

2 Broil aan elke kant minstens 3 minuten, afhankelijk van de mate van garing die u verkiest. Leg de biefstukken op een bord en bedek ze met aluminiumfolie.

3 Giet de wijn in dezelfde pan en stoof op matig vuur, af en toe roerend en met een houten lepel de zijkanten van de pan schoonmakend, tot de wijn iets is ingedikt, 4 tot 6 minuten.

4 Snijd de boter in blokjes.

5 Haal de pan van het vuur en voeg onder voortdurend roeren de blokjes boter toe zonder de volgende toe te voegen totdat de vorige is opgelost. Breng op smaak met zout en peper.

READ
Asperge frittata

6 Serveer de biefstukken met de saus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com