Meteen naar de inhoud

Taartcoating mastiek

Taartcoating mastiek, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Europese keuken, Gebak en desserts, Taarten

Ingrediënten portie 1

Melkpoeder 100 g

Gecondenseerde melk 50 g

Suikerpoeder 100 g

Kookvoorschriften 1 uur

1 Meng het melkpoeder en de poedersuiker, giet de gecondenseerde melk erbij en kneed tot het de consistentie van plasticine heeft.

2 Als de fondant bij het maken aan je handen blijft plakken, voeg dan poedersuiker toe, als het kruimelt, voeg dan nog een druppel gecondenseerde melk toe.

3 Wikkel na het koken in plasticfolie zodat het niet uitdroogt. Rol uit met een deegroller bestrooid met poedersuiker.

Recept tip + Thuis bereid. Makkelijk om mee te werken, kneedbaar. Het kan worden gekleurd met kleurstoffen. – Je hoeft er niet op te schilderen. Het verspreidt zich. Kan op koekjes, botercrème.

READ
Witte sangria

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com