Meteen naar de inhoud

Tofu gemarineerd in knoflook, koriander en citroensap

Tofu gemarineerd in knoflook, koriander en citroensap, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Elk menu, Europese keuken, Veganistisch eten, Kaas snacks

Ingrediënten portie 2

Citroen 1 stuk

Stevige tofu 200g

Knoflook 4 tenen

Olijfolie 100 ml

Cilantro 20 g

Sojasaus 1 eetlepel

Kersentomaten 12 stuks

Spaanse peper 1 stuk

Kookvoorschriften 25 minuten

1 Meng het citroensap, de olijfolie, de uitgeperste knoflook, de sojasaus, de fijngehakte Spaanse peper, de grofgehakte koriander, een snufje zout en zwarte peper. Giet de saus over de blokjes tofu en laat twintig minuten marineren.

2 Snijd vervolgens de tomaten in helften of kwarten en meng ze met de gemarineerde tofu, waarbij u de marinade vooraf in een kom laat uitlekken. Giet een of twee lepels marinade over de salade en serveer.

READ
Selderij, appel en kiwi salade dessert met yoghurt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com