Meteen naar de inhoud

Tomaten gevuld op Provençaalse wijze

Tomaten gevuld op Provençaalse wijze, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Franse keuken, Koude snacks

Ingrediënten portie 4

Tomaten 600 g

Peterselie 300 g

Knoflook 7g

Mayonaise naar smaak

Plantaardige olie 40 ml

Kookvoorschriften 15 minuten

1 Was de rijpe tomaten grondig en snijd de topjes eraf. Verwijder met een theelepel het sap en de zaadjes uit de tomaten en bestrooi ze met zout.

2 Was de peterselie goed, hak fijn en maal samen met de knoflook en de plantaardige olie. Zout naar smaak.

3 Vul de tomaten met het gehakt. Laat 1-2 uur staan, zodat de tomaten de geur van peterselie en knoflook kunnen opnemen. Serveer met mayonaise.

Recept tip De mayonaise voor deze tomaten kun je het beste zelf maken. Als u het recept voor knoflookmayonaise wilt gebruiken, halveert u de hoeveelheid knoflook in de vulling.

READ
Maïspap met melk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com