Meteen naar de inhoud

Tula peperkoek ijs

Tula peperkoek ijs, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Russische keuken, Peperkoek, IJs

Ingrediënten portie 12

Anijs (badanum) 1 g

Eigeel 14 stuks

Kaneel 1 g

Kruidnagel 2 g

Kardemom 2 g

Zwarte piment 5 g

Gemberwortel 10 g

Tula peperkoek 25g

Suiker 200 g

Melk 400 ml

Chinese kruiden “Vijf Specerijen” 4 g

Crème 300 g

Kookvoorschriften 1 uur en 30 minuten

1 Meng de melk en de room met de specerijen en de geraspte gember. Breng aan de kook en meng er dan de met de suiker geklopte eidooiers door.

2 Verwarm het mengsel tot 82 graden, zeef het, zet het in een ijsbad en laat het een nacht trekken.

3 Rol de volgende dag het mengsel in de ijsmachine. Snijd met een scherp mes de peperkoek in dunne plakjes en versier het ijs en strooi er de peperkoekkruimels over.

READ
Inktvis met selderij, olijven en sjalotten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com