Meteen naar de inhoud

Vanille panna cotta met mango siroop

Vanille panna cotta met mango siroop, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Gebak en desserts, Stroop

Ingrediënten portie 4

Melk 300ml

Crème 35% 240 ml

Suiker 6 eetlepels

Vanilleboon ½ stuk

Mango 2 stuks

Agar-agar 2 theelepels

Vers geperst citroensap 3 eetlepels

Vers geperst limoensap 2 eetlepels

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Schraap de vanillezaadjes uit met een scherp mes en doe ze samen met het stokje in een kleine steelpan. Voeg de melk, de room en drie eetlepels suiker toe.

2 Zet het vuur laag als het aan de kook komt en roer de agar-agar door de melk en de room tot het is opgelost, vijf minuten. Verwijder het vanillestokje, laat de panna cotta lichtjes afkoelen, giet in serveerschalen en zet minstens twee uur in de koelkast.

3 Schil de mango’s en snijd ze in kleine stukjes. Verwarm een half kopje water met het sap van de citroen en de limoen, voeg de resterende suiker toe en roer tot deze is opgelost.

4 Giet de siroop over de mangostukjes; als ze zacht zijn en de panna cotta hard is geworden, kan het dessert worden opgediend.

READ
Napoleon cake

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com