Meteen naar de inhoud

Varkenshaas gebakken met basilicum en parmezaan

Varkenshaas gebakken met basilicum en parmezaan, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Warme snacks, Hoofdgerechten, Franse keuken

Ingrediënten portie 8

Varkenshaas 1 kg

Parmezaanse kaas 100 g

Knoflook 3 tenen

Groene basilicum 1 bundel

Mosterd 1 eetlepel

Olijfolie 2 eetlepels

Tijm ½ bosje

Kookvoorschriften 1 uur en 30 minuten

1 Hak de Parmezaanse kaas, de gepelde teentjes knoflook, een bosje basilicum en een el mosterd in de blender.

2 Voeg 2 el. olijfolie toe aan het mengsel

3 Maak om de 2-3 cm een grove snee in het vlees en stop de vulling erin.

4 Doe de tijm over het hele vlees, wikkel het in folie en zet het 1,5 uur in de oven op 165 graden.

Recepttip De lende kan worden vervangen door elk mager stuk varkensvlees.

READ
Koude kip met olijven en citroen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com