Meteen naar de inhoud

Varkensribbetjes in een marinade in de oven

Varkensribbetjes in een marinade in de oven, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Warme snacks, Hoofdgerechten, Europese keuken

Ingrediënten portie 4

Varkensribben 2kg

Uien 1 kop

Knoflook 5 tenen

Sojasaus 1 eetlepel

Honing 1 eetlepel

Plantaardige olie 1 eetlepel

Zout 3 theelepels

Gemalen zwarte peper snufje

Gehaktkruiden snufje

Water 100 ml

Kookvoorschriften 3 uur

1 Snijd de varkensribben zo in dat ze handig in de braadslede gestapeld kunnen worden. Niet meer dan drie ribben per stuk.

2 Maak de marinade. Snijd de ui in ringen. Pel de knoflook. Meng in één. Plet de uien zodat ze sap worden.

3 Meng in een kom honing, sojasaus, zout, peper en vlees/shish kebab kruiden met water. (Overigens, als u een eetlepel rode wijn toevoegt, niet in plaats van iets anders, maar samen met de rest van de ingrediënten, de ribben op de plaatsen waar het vlees het meest mals is) Meng goed tot een gladde massa en giet het in de kom met de ui en de knoflook.

4 Giet de marinade over de ribben en laat 1,5-3 uur op een koele plaats staan, waarbij u af en toe de rest van de marinade over het vlees sprenkelt.

5 Leg de ribbetjes daarna op een bakplaat of in een ovenschaal Het is een kwestie van smaak: u kunt kookfolie gebruiken en de ribbetjes er direct op leggen en de bovenkant afdekken. U kunt zonder de folie, de ribben zullen alleen iets boven de normen bruin worden. Beleg de ribbetjes met uienringen uit de marinade.

READ
Mals rundvlees gebakken met aardappelen

6 Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de ribbetjes 1 tot 2 uur rusten en bedruip ze af en toe met de marinade.

7 Maak de ribbetjes af met de gesneden groenten. Als je geen snijwerk hebt, moet je het garneren. Ik gaf de voorkeur aan ragout met champignons en aardappelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com