Meteen naar de inhoud

Varkensvlees in zoetzure saus met groenten

Varkensvlees in zoetzure saus met groenten, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Japanse keuken

Ingrediënten portie 5

Varkensham 300 g

Uien 250 g

Wortelen 100 g

Paprika 50 g

Gedroogde shiitake paddenstoelen 5 g

Zure zoete saus 175 g

Plantaardige olie 4 eetlepels

Zetmeel naar smaak

Sojasaus 50ml

Sake 50ml

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Marineer het gesneden varkensvlees 10 minuten in sojasaus en sake en wentel elk stuk in zetmeel. Bak goed goudbruin in de op 170 graden voorverwarmde olie.

2 Kook de wortelen in kokend water. Week de shiitake in water.

3 Giet de olie in de voorverwarmde wok. Snijd de groenten in blokjes van 2 cm x 2 cm. Voeg de uien, shiitake, paprika’s en wortels één voor één toe en roerbak snel.

4 Kruid het eerder gekookte varkensvlees met Kook Do Subuta saus, voeg de groenten toe en meng grondig.

READ
Caloriearme granola koekjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com