Meteen naar de inhoud

Vasten havermout muffins met rode bessen

Vasten havermout muffins met rode bessen, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Europese keuken, Gebak en desserts, Veganistisch eten, Muffins

Ingrediënten portie 4

Speltmeel 140 g

Suiker 100 g

Hercules 100 g

Bakpoeder 1 eetlepel

Lijnzaadmeel 1 eetlepel

Zout ¼ theelepel

Appelmoes 3 eetlepels

Plantaardige olie 3 eetlepels

Sojamelk 240ml

Rode bes 120 g

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een muffinvorm in of leg een papieren handdoek in elk gat.

2 Meng in een kom de bloem, herkules, suiker, bakpoeder, lijnzaadmeel en zout door elkaar.

3 Meng in een andere kom de plantaardige olie, appelmoes en sojamelk.

4 Combineer beide mengsels en vouw er voorzichtig de bessen bij.

5 Doe het deeg in de vormpjes en vul ze voor driekwart.

READ
Gebakken tofu met groenten

6 Bak ongeveer 17-20 minuten tot ze gaar zijn, controleer met een tandenstoker.

Recepttip Je kunt de rode bessen vervangen door elke willekeurige bes, maar ze zijn erg lekker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com