Meteen naar de inhoud

Veganistische witte bonen taart

Veganistische witte bonen taart, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Europese keuken, Gebak en desserts, Taarten, Veganistisch eten

Ingrediënten portie 6

Witte bonen 250 g

Havervlokken 150 g

Bakpoeder 1 theelepel

Snuifje zout

Appel 1 stuk

Kaneel naar smaak

Agavesiroop 2 eetlepels

Vanille snufje

Kookvoorschriften 45 minuten + 8 uur

1 Week de bonen (of kikkererwten) een nacht en kook ze gaar. Koel een beetje af.

2 Verwarm de oven voor op 180 C.

3 Combineer alle ingrediënten en hak ze fijn in de blender. De appel kan geraspt worden (1). Vervang het vanillezout door zout en vanilline.

4 Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg het deeg in een gelijkmatige laag.

5 Bak gedurende 30 minuten.

READ
Californische chocolade cake

6 U kunt het voor het opdienen bestrooien met poedersuiker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com