Meteen naar de inhoud

Vis in beslag

Vis in beslag, Voorschriften, Elke categorie, Hoofdgerechten

Ingrediënten portie 4

Visfilet 500 g

Citroen 1 stuk

Peterselie 150 g

Tarwebloem 2 eetlepels

Zout naar smaak

Kippenei 2 stuks

Gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 1 uur en 30 minuten

1 Was de visfilets en snijd ze in repen van ongeveer 1 cm dik en breed en 5 cm lang.

2 Hak de peterselie fijn en meng het met het sap van een citroen in een diepe kom. Leg de vis erin, zout en peper en laat 1 uur marineren.

3 Terwijl de vis marineert, bereidt u het beslag. Klop de eieren los, meng de bloem erdoor en klop tot een gladde massa. Voeg dan een beetje zout toe aan het beslag.

4 Giet ruim plantaardige olie in een diepe koekenpan en breng op een matig vuur aan de kook. Doop de visreepjes in het beslag, leg ze in de kokende olie en bak ze goudbruin.

5 Serveer de vis met de fijngehakte kruiden, samen met de malse aardappelpuree.

READ
Pasta arrabbiata

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com