Meteen naar de inhoud

Vis in tartaarsaus

Vis in tartaarsaus, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Franse keuken, Tartarus

Ingrediënten portie 4

Witte vis 800 g

Broodkruimels naar smaak

Kippenei 1 stuk

Eigeel 4 stuks

Mosterd 1 eetlepel

Plantaardige olie 120 ml

Gezouten komkommers 150 g

Citroen 1 stuk

Knoflook 2 tenen

Peterselie 1 bundel

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Snijd de vis (ik heb Pangasius) in porties.

2 Klop het ei los met het zout en de peper.

3 Rol de vis in het ei. Rol de vis vervolgens in paneermeel. Bak aan beide kanten in plantaardige olie tot ze gaar zijn. Ik bakte 7-8 minuten aan elke kant.

4 Wrijf voor de saus de dooiers door een zeef. Voeg de mosterd toe. Roer tot een gladde massa. Voeg de boter in kleine beetjes toe en klop met een garde. Klop tot een dikke massa. Voeg vervolgens het sap van een citroen toe. Goed roeren. Voeg knoflook toe met een knoflookstamper. Snijd vervolgens de peterselie en komkommer fijn. Roer. Breng eventueel op smaak met zout.

5 Leg de vis op een bord en giet de saus erover.

READ
Dzaziki met olijfolie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com