Meteen naar de inhoud
Vis kebab, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Kaukasische keuken, Shish kebab

Ingrediënten portie 4

Meerval filet 1kg

Komijn (zira) 1 theelepel

Gemalen koriander 1 eetlepel

Zout 1 theelepel

Gemalen zwarte peper ½ theelepel

Gemalen paprikapoeder 2 eetlepels

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Snijd de filets van de vis als het om een heel karkas gaat. Snijd de filet samen met het vel in stukken van ongeveer vier bij vijf centimeter. Als er botten in zitten, haal ze er dan uit.

2 Maal de komijn, koriander, zout, versgemalen zwarte peper en paprikapoeder fijn in een vijzel.

3 Rijg de vis voorzichtig maar stevig aan de spiesen. Leg de spiesen op het vuur – let erop dat de vis minder warmte nodig heeft dan het vlees – en bestrooi ze royaal met de kruiden. Als de onderkant lichtjes bruin is, draai je ze om en bestrooi je ze opnieuw. Draai om tot ze knapperig en gaar zijn.

Recepttip Voor de viskebab hebben wij meerval gebruikt, maar u kunt ook zalm, steur of bijna elke andere vis met voldoende filetvolume en stevig vlees gebruiken.

READ
Zuurkool

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com