Meteen naar de inhoud

Vistaart met bladerdeeg

Vistaart met bladerdeeg, Voorschriften, Elke categorie, Gebak en desserts, Taarten

Ingrediënten portie 5

Uien 3 koppen

Filet van roze zalm ½ kg

Zout 1 theelepel

Gemalen zwarte peper naar smaak

Eigeel 1 stuk

Plantaardige olie 2 eetlepels

Gist Bladerdeeg 450 g

Kookvoorschriften 1 uur en 20 minuten

1 Snijd de ui in halve ringen, zout, peper en pureer met je handen.

2 Snijd de roze zalmfilets in kleine stukjes en meng ze met de ui, breng op smaak met zout of peper indien gewenst.

3 Ik had 5 borden deeg. Rol elk bord uit, leg de vulling erop en voeg de randen samen met een envelop (wat je maar wilt). Leg de taartjes op een ingevette bakplaat, bestrijk de bovenkant met eigeel en prik er met een scherp mes op verschillende plaatsen in om de stoom te laten ontsnappen.

4 Zet in de voorverwarmde oven (200 graden) en bak 20 minuten.

Recept tip De taarten zijn sappig en het deeg smelt in je mond. Ik heb een kleine bakplaat en heb 3 en 2 taarten gebakken.

READ
Citroen schuimtaart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com