Meteen naar de inhoud

Vleesbouillon met groenten

Vleesbouillon met groenten, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Wereldkeuken, Bouillons, Vleesbouillon

Ingrediënten portie 6

Vlees 500g

Uien 1 stuk

Wortelen 1 stuk

Selderij wortel 1 stuk

Laurierblad 3 stuks

Zout naar smaak

Gemalen piment naar smaak

Kookvoorschriften 3 uur

1 Spoel het vlees goed af, giet er 3 liter water over en breng het aan de kook. Verwijder het schuim of, als het vlees te vet is, giet alle bouillon af en giet het water opnieuw over het vlees. Kook gedurende 1,5 tot 2 uur.

2 Voeg de wortels, ui en selderij toe aan de pan. Zout de bouillon, voeg de piment en het laurierblad toe en laat nog 40 minuten sudderen.

3 Haal de wortels, ui, selderij en het vlees met een schuimspaan uit de bouillon.

4 Zeef de bouillon door een zeef om hem transparanter te maken.

READ
Coffee Bean Cookies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com