Meteen naar de inhoud
Warme broodjes ei, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Warme snacks, Broodjes, Warme broodjes

Ingrediënten portie 4

Wit brood 4 stuks

Boter 4 eetlepels

Kaas naar smaak

Ham 4 stuks

Kippenei 2 stuks

Zout naar smaak

Groenten naar smaak

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Doe een dun laagje boter op één kant van elk sneetje brood. Leg een plak kaas op twee boterhammen, een plak ham erop en nog een plak kaas erop. Bedek het resterende sneetje brood met de boter erop.

2 Bak de broodjes in een voorverwarmde oven van 220°C aan elke kant goudbruin.

3 Bak het roerei in de resterende olie. Kruid met zout, leg op de voorbereide broodjes en bestrooi met kruiden.

READ
Bietenchips met honing en pijnboompitten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com