Meteen naar de inhoud

Warme salade met koningsoesterzwammen, geroosterde aardappelen en tijm

Warme salade met koningsoesterzwammen, geroosterde aardappelen en tijm, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Elk menu, Salades, Veganistisch eten, Warme salades

Ingrediënten portie 2

Koninklijke oesterzwammen 2 stuks

Aardappelen 2 stuks

Paprika 1 stuk

Courgette ½ stuk

Knoflook 1 teentje

Verse tijm 1 bosje

Kookvoorschriften 15 minuten

1 Rooster eerst de champignons, in grote blokjes gesneden, op een matig vuur.

2 Bak vervolgens in dezelfde olie de even grote blokjes van twee kleine voorgekookte aardappelen lichtjes tot ze bijna gaar zijn. Het is ideaal als ze jong zijn. Voeg een klein teentje fijngehakte knoflook en 7-8 takjes tijm aan de olie toe voordat u de aardappelen van het vuur haalt.

3 Snijd de paprika’s en de komkommer in iets kleinere blokjes en meng ze met de aardappelen en het glazuur, en vergeet niet de olie met knoflook en tijm toe te voegen.

Recepttip De komkommer kan worden vervangen door een geroosterde of in de oven gebakken halve courgette, in blokjes gesneden op dezelfde manier als de aardappelen en eringi.

READ
Appelbroodjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com