Meteen naar de inhoud

Wortel en groene uiensoep

Wortel en groene uiensoep, Voorschriften, Elke categorie, Elk menu, Soepen, Uiensoep, Vastentijds eten

Ingrediënten portie 4

Groene uien 100 g

Honing 1 eetlepel

Wortelen 2 stuks

Citroen 1 stuk

Olijfolie 50ml

Kippenbouillon 1 l

Cilantro 50 g

Sesamzaad 20 g

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Fruit de gesnipperde groene ui in de olijfolie. Voeg de fijngesneden wortelen toe en fruit deze samen met de uien. Voeg het citroensap en de honing toe. Stoof enkele minuten.

2 Giet de kippenbouillon erbij en stoof nog even door.

3 Haal dan van het vuur, voeg de gehakte koriander toe en meng in de blender.

4 Serveer door een beetje olijfolie in het soepbord te druppelen en er een snufje geroosterde sesamzaadjes in te gooien.

Recept tip Voor dit recept worden grote wortelen aanbevolen.

READ
Parelrisotto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com