Meteen naar de inhoud
Worteltaart, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Amerikaanse keuken, Cupcakes

Ingrediënten portie 6

Tarwebloem 150 g

Suiker 150 g

Vanillesuiker 150 g

Bakpoeder 1 theelepel

Kippenei 2 stuks

Ananas in blik 1 blikje

Wortelen 3 stuks

Plantaardige olie 100 ml

Rozijnen 50 g

Pecan 50 g

Mascarpone kaas 250 g

Kookvoorschriften 35 minuten

1 Meng in een kom al het vocht: de eieren, de olie en de ananas. De ananassen worden als vloeibaar beschouwd omdat ze samen met het sap worden gebruikt. Na het aftappen van het sap de pulp in de pot vooraf pureren.

2 Meng in een andere kom de vaste: bloem, bakpoeder, suiker, vanillesuiker, geraspte wortelen, gehakte noten en sultana’s.

3 Voeg de inhoud van de twee kommen samen, meng tot een gladde massa en verdeel het beslag over de vormpjes. Vijfentwintig minuten bakken op 180 graden. Versier de afgewerkte cupcakes met de mascarpone met behulp van een spuitzak.

Recepttip Aan het beslag kunnen kaneel, gember en andere geschikte kruiden worden toegevoegd.

READ
Gebakken kipfilet met kaaskorst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com