Meteen naar de inhoud

Yaroslavl boekweit met champignons

Yaroslavl boekweit met champignons, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Russische keuken

Ingrediënten portie 4

Boekweit grutten 250 g

Verse champignons 250 g

Water 700 ml

Uien 1 hoofd

Zure room 200 g

Kaas 100g

Plantaardige olie 3 eetlepels

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Laten we eerst de paddenstoelen doen. Ik geef de voorkeur aan oesterzwammen, maar champignons zijn ook goed. De champignons moeten worden afgespoeld, overgoten met water en gaar gekookt.

2 Verwijder de gekookte champignons en laat ze afkoelen. Giet de bouillon niet af, want die wordt gebruikt om de boekweit in te koken.

3 Giet de boekweit in de champignonbouillon in de gebruikelijke verhouding (ik heb altijd boekweit: vloeistof 1:2) en kook op de gebruikelijke manier, met zout naar smaak.

4 Hak een kleine ui en champignons. Ik heb de champignons middelgroot gesneden – niet zo ver als gehakt, maar ook niet te grof. Bak in plantaardige olie eerst de ui goudbruin en voeg dan de gehakte champignons toe. Zout en peper naar smaak.

5 Terwijl de boekweit en de champignons op het fornuis poffen, rasp je wat harde kaas (naar eigen smaak).

READ
Tkemali saus

6 Als de boekweit klaar is, beleg het met de gebakken champignons en ui, bestrooi het met geraspte kaas en top het af met zure room (het vetgehalte is ook naar keuze).

7 Wikkel de pan in een handdoek en laat de pap ongeveer 10 minuten sudderen (in het oorspronkelijke recept werd voorgesteld hem in de oven te zetten, maar dat lijkt me niet nodig).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com