Meteen naar de inhoud
Zalm in gembermarinade, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Warme snacks, Hoofdgerechten, Europese keuken, Caloriearm voedsel

Ingrediënten portie 3

Zalm 600 g

Sojasaus 100 ml

Sesamolie 1 eetlepel

Knoflook 1 kop

Chilisaus naar smaak

Zout naar smaak

Gember 20 g

Citroensap naar smaak

Paprika 2 stuks

Verse asperges 6 stuks

Uien 1 hoofd

Sperziebonen 150 g

Sesamzaadjes naar smaak

Kookvoorschriften 45 minuten

1 Was de zalm, fileren, in stukken snijden en 10 tot 15 minuten marineren. Klop voor de marinade de sesamolie en de sojasaus door elkaar. Voeg de chilisaus, fijngehakte knoflook, gember en zout toe.

2 Braad de zalm licht aan en plaats hem 7 tot 8 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.

3 Snijd de rode peper, bonenpeulen en asperges in julienne-reepjes en bak ze in hete sesamolie. Breng op smaak met zout en peper.

4 Leg de vis en de groenten op een bord. Besprenkel met citroensap en bestrooi met sesamzaadjes.

READ
Appel en peer quiche

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com