Meteen naar de inhoud

Zalm met zure room en zuring saus

Zalm met zure room en zuring saus, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Russische keuken, Visgerechten

Ingrediënten portie 4

Rode ui 1 kop

Droge cider 500ml

Zuring 200 g

Zure room 100 g

Citroen 1 stuk

Tomaten 2 stuks

Zalm 800g

Boter 50 g

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 25 minuten

1 Kook het cidermengsel en de fijngesneden rode ui voor een derde in op hoog vuur. Voeg de zure room, het citroensap en de zuring toe en stoof een paar minuten onder voortdurend roeren.

2 Voeg vervolgens de gepelde en fijngesneden tomaten toe, breng op smaak met zout en peper en haal van het vuur.

3 Bak de zalm twee minuten aan elke kant in boter en serveer royaal met de saus.

Recepttip Hier worden verschillende soorten zuur tegelijk gebruikt: citroenzuur, appelzuur, tomatenzuur, oxaalzuur en melkzuur. Ze vormen een zeer subtiele, doordringende eenheid in de saus. De mate waarin zalm wordt gegrild is een persoonlijke zaak. Als de kwaliteit van de vis en het esthetische gevoel het toelaten, is het beter om de zalm binnenin halfgaar te laten. Als er twijfels zijn over een van beide delen, grill de zalm dan op de juiste manier.

READ
Pittige linzensoep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com