Meteen naar de inhoud

Zanddeegtaart met jam

Zanddeegtaart met jam, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Russische keuken, Taarten

Ingrediënten portie 4

Margarine 200 g

Kippenei 2 stuks

Suiker 1 kop

Tarwebloem 600 g

Vanilline op de punt van een mes

Bakpoeder 1 theelepel

Jam 200g

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Smelt de margarine en koel af.

2 Giet de suiker in een kom, voeg de gesmolten boter, eieren en vanille toe en meng goed. Voeg geleidelijk de gezeefde bloem met het bakpoeder toe en kneed het deeg. Het deeg mag niet stijf zijn.

3 Verdeel het deeg in 2 ongelijke porties. Leg het kleinere deel van het deeg ongeveer een uur in de vriezer. Verdeel het grootste deel van het deeg gelijkmatig over de bakplaat. Het deeg kan dun worden uitgerold of in een dikkere laag worden uitgespreid.

4 Leg een laagje jam op het deeg en strijk het voorzichtig glad met een lepel. Haal het kleinere deel van het deeg uit de vriezer en rasp het over de jam.

5 Zet de taart in de op 200 graden voorverwarmde oven en bak hem 20-25 minuten.

READ
Banh-mi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com