Meteen naar de inhoud

Zeebaars met sinaasappelsap

Zeebaars met sinaasappelsap, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Mexicaanse keuken

Ingrediënten portie 5

Zeebaars 800g

Sinaasappels 4 stuks

Boter 2 eetlepels

Uien 1 kop

Tarwebloem 2 eetlepels

Citroensap 75 ml

Gemalen zwarte peper naar smaak

Zout naar smaak

Kookvoorschriften 25 minuten

1 Snijd de vis in 5 porties, besprenkel ze elk met citroensap en laat ze 10 minuten marineren. Pers het sap uit de sinaasappels.

2 Smeer de vis vervolgens in met bloem, sauteer met de ui in de gesmolten boter tot hij licht goudkleurig is, giet het sinaasappelsap erover en breng het aan de kook. Breng op smaak met zout en peper en serveer.

READ
Heck "lui"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com