Meteen naar de inhoud

Zeebaars met tomaten en Italiaanse kruiden

Zeebaars met tomaten en Italiaanse kruiden, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Warme snacks, Hoofdgerechten, Mediterrane keuken

Ingrediënten portie 1

Zeebaars 150g

Olijfolie 40 ml

Ansjovis 5g

Oregano 1 g

courgette 30 g

Kersentomaten 30g

Rozemarijn 2 g

Zout naar smaak

Gemalen witte peper 1 g

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Marineer de zeebaarsfilets 10 minuten in Italiaanse kruiden, zwarte peper en gemalen witte peper. Bak de courgette en kerstomaatjes in olijfolie.

2 Leg de geroosterde groenten in de ovenschaal, leg er de zeebaarsfilets op en bak 10 minuten in de oven op 180°C. Wanneer u klaar bent om te serveren, legt u het midden van het bord en garneert u met de ansjovis, de citroen en de kruiden.

Recept tip Vis en zeevruchten verkrijgbaar bij "La Mare"

READ
Visserspastei

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com