Meteen naar de inhoud

Zelfgemaakte kiprollade

Zelfgemaakte kiprollade, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Europese keuken, Rollen

Ingrediënten portie 5

Armeense pita 5 stuks

Ketchup 200g

Mosterd 150 g

Mayonaise 150 g

Harde kaas 10 theelepels

Tomaten 1 stuk

Augurken 3 stuks

Groene salade 1 bundel

Kippenborst ½ stuk

Broodkruimels naar smaak

Zure room 4 eetlepels

Kippenei 3 stuks

Manna grutten 3 eetlepels

Zout naar smaak

Plantaardige olie naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Rijg de filets lichtjes alsof het koteletten zijn. Snijd in plakjes langs de borst. Zout en peper, doop in 1 losgeklopt ei, vervolgens in het paneermeel en bak in de olie in een verwarmde koekenpan.

2 Roereieren: klop 2 eieren los, voeg zout, peper, melk/zure room toe, voeg het griesmeel toe. Giet in een pan en kook op een laag vuur gaar. Wanneer ze afgekoeld zijn, in lange repen snijden.

3 Snijd de tomaat en komkommer in cirkels, rasp de kaas. Was en droog de slabladeren grondig.

4 Meng in een diepe kom de mayonaise met de ketchup.

5 Leg de pita op een groot bord/schaal, bestrijk met mosterd. Leg wat sla, tomaat en komkommerblaadjes neer, voeg dan het vlees toe, roerei, 2 theelepels kaas, top met de saus (3-4 eetlepels).

READ
Courgettesoep met munt

6 Nu onze rol oprollen en genieten 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com