Meteen naar de inhoud

Zelfgemaakte knoedels

Zelfgemaakte knoedels, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Russische keuken, Knoedels

Ingrediënten portie 4

Kippenei 1 stuk

Ui 1 stuk

Knoflook 3 tenen

Zout naar smaak

Vers gemalen zwarte peper naar smaak

Tarwebloem 500 g

Water 250ml

Rundvlees 500g

Varkensnek 500 g

Kookvoorschriften 50 minuten

1 Zeef de bloem op een hoop. Maak een krater op de bovenkant en giet het ei erin. Roer de bloem van de randen naar het midden en voeg geleidelijk het water toe. Als u bang bent om dit direct op tafel te doen – neem dan een grote brede slakom, al moet het de eerste keer wel lukken. Kneed het deeg tot het elastisch wordt. Bedek het deeg met een natte handdoek en laat het een half uur rijzen, zodat het elastischer wordt en gemakkelijker uit te rollen.

2 Maak ondertussen de vulling: hak het rundvlees en het varkensvlees fijn, voeg de knoflook en de gesnipperde ui toe en maal in de blender. Zout en peper.

3 Bestuif op een grote plank een ¼ deel van het deeg met bloem en rol het dun uit. Maak uw handen nat met koud water en ga met uw handen over het deeg om overtollig meel te verwijderen. Snijd cirkels van de gewenste grootte uit (met een speciale vorm of een ondiep glas), leg een theelepel vulling in het midden en plak de randen dicht. U kunt de vorm behouden, of u kunt de twee randen samenvoegen en samenknijpen tot een “oor”.

4 Kook de knoedels 8-10 minuten in ruim gezouten water of bouillon.

Recept tip Je zou 60-70 dumplings moeten hebben, afhankelijk van de grootte. De knoedels moeten onmiddellijk worden gekookt of ingevroren.

READ
Notenroomtaart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com