Meteen naar de inhoud

Zoete tomatensalade met garnalen onder een yoghurt-mosterd dressing

Zoete tomatensalade met garnalen onder een yoghurt-mosterd dressing, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Salades, Salades zonder mayonaise, Caloriearm voedsel, Griekse keuken

Ingrediënten portie 2

Bullseye tomaten 2 stuks

Bevroren garnalen 200 g

Rode pitloze druiven 100 g

IJsbergsla 100 g

Mosterdolie 2 eetlepels

Natuurlijke magere yoghurt 150 g

Zout naar smaak

Kookvoorschriften 10 minuten

1 Verwijder de steeltjes van de tomaten en snijd ze in plakjes. Laat de garnalen ontdooien, kook ze in kokend water en laat ze uitlekken. Hak de sla fijn. Snijd elke druif in tweeën. Doe alles in een diepe slakom.

2 Meng in een aparte kom de yoghurt, de olie en het zout met een garde tot een gladde massa. Kleed de salade aan en meng goed.

Recepttip Aan deze salade kunnen ook verse kruiden worden toegevoegd – rode of groene basilicum, dragon, oregano, enz. Je kunt ook gedroogde kruiden gebruiken, maar dan moet je de salade 10 minuten laten staan voordat je hem serveert. Garnalen kunnen worden vervangen door rivierkreeftnekken en rode druiven door groene.

READ
Gebakken varkensvlees

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com