Meteen naar de inhoud

Zongedroogde tomaat en walnoot pesto

Zongedroogde tomaat en walnoot pesto, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Europese keuken, Sauzen en marinades, Pesto saus

Ingrediënten portie 4

Knoflook 1 teentje

Basilicumblaadjes 1 kopje

Geraspte parmezaanse kaas 40 g

Gemalen walnoten 0.3 kopjes

Water 2 eetlepels

Zongedroogde tomaten 6 stuks

Zeezout ½ theelepel

Vers gemalen zwarte peper ¼ theelepel

Extra olijfolie van eerste persing 0,3 kopjes

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Doe de fijngesneden knoflook, basilicumblaadjes, Parmezaan, walnoten, fijngesneden tomaten en voeg het water toe. Breng op smaak met zout en peper en hak alles glad.

2 Giet, terwijl u blijft kloppen, langzaam de olijfolie erbij tot de pesto de consistentie van een dikke pasta heeft.

Recept tip In plaats van walnoten kun je elke andere soort gebruiken. Deze pesto kan worden geserveerd met soepen en met pasta.

READ
Vanille saus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com