Meteen naar de inhoud

Zure roomtaart met appels en walnoten

Zure roomtaart met appels en walnoten, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Russische keuken, Charlotte

Ingrediënten portie 4

Tarwebloem 1,3 kopjes

Suiker 1 kop

Eigeel 4 stuks

Gemalen kaneel 2 eetlepels

Appel 3 stuks

Vanillesuiker 1 g

Gistingsmiddel 10 g

Gemalen walnoten 85 g

Boerderijzure room 250 g

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Klop de suiker met de eidooiers.

2 Voeg de vanille, het bakpoeder, de gemalen walnoten, de kaneel en de zure room toe. Meng tot een gladde massa.

3 Meng geleidelijk en grondig de bloem erdoor.

4 Meng alles met de fijngehakte appels.

5 Bak in de voorverwarmde oven op 190 graden gedurende ongeveer 40-45 minuten.

READ
Litouwse koude borscht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com