Meteen naar de inhoud

Zure roomtaart met appels

Zure roomtaart met appels, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Russische keuken, Taarten, Appeltaarten

Ingrediënten portie 8

Kippenei 1 stuk

Tarwebloem 2 kopjes

Zure room 20% 1 kopje

Soda ½ theelepel

Suiker 1 kopje

Boter 120 g

Appel 5 stuks

Kaneel snufje

Vanillesuiker naar smaak

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Klop de boter en 0,5 kopjes suiker, voeg 0,5 kopjes zure room en baksoda toe.

2 Voeg de bloem toe en kneed tot een zacht deeg.

3 Vet de bakvorm in met olie.

4 Leg het deeg op de bodem van een ingevette vorm (bij voorkeur een taartvorm) en vorm daarbij kleine randen.

5 Schil de appels en snijd ze in willekeurige stukken.

READ
Clafouti met pruimen en chocolade

6 Voor de vulling: klop het ei en 0,5 kopjes suiker, voeg 0,5 kopjes zure room en 2 lepels bloem toe. Roer om ervoor te zorgen dat er geen klontjes zijn.

7 Voeg desgewenst een snufje kaneel of vanillesuiker toe.

8 Bak op 170 graden gedurende 35-40 minuten.

9 Afkoelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com